Ρενς – Λιλ 2-1 : Μίλησε ο αρχηγός

Ο αρχηγός Αμπντελχαμίντ στις καθυστερήσεις εμφανίστηκε στην αντίπαλη περιοχή, ντρίμπλαρε και εκτέλεσε άψογα για το 2-1 της Ρενς απέναντι στην Λιλ. Με το τρίποντο αγγίζει την σωτηρία η Ρενς ενώ η πρωταθλήτρια Λιλ έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

Πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και φάσεις. Η αποτελεσματικη Ρενς στην μοναδική καλη στιγμή της σκόραρε, με στημένη μπάλα και λάθος του τερματοφύλακα Ζαρντίμ ο οποίος με την απομάκρυνη του έστειλε την μπάλα πάνω στον Μουνέτσι που πέτυχε το 1-0 (32′).

Η Λιλ, σε όλο το πρώτο ημίχρονο, είχε μόνο ένα άστοχο σουτ του Ζέγκροβα (18′) και ένα φάουλ του Σάντσες (39′) που μπλόκαρε ο Ράικοβιτς στην εκατοστή συμμετοχή του στην Ligue 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άλλαξε σε τέσσερα λεπτά. Αντί να γίνει το 2-0 με του σουτ του Ζένελι που σταμάτησε στο δοκάρι (54′) έγινε το 1-1 με την οβίδα του Σάντσες (57′) και η Λιλ πήρε τον έλεγχο.

Ο Σάντσες προσπάθησε άλλες δύο φορές με δυνατά σουτ αλλά ήταν άστοχος και με τις αλλαγές του Όσκαρ Γκαρθία η Ρενς βγήκε μπροστά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο αρχηγός Αμπντελχαμίντ βρέθηκε έξω από την αντίπαλη περιοχή στις καθυστερήσεις, απέφυγε με εξαιρετική ντρίμπλα τον Γκούντμουντσον και έστειλε την μπάλα με καταπληκτικό σουτ στα δίχτυα.

Με το 2-1 η Ρενς έφτασε τους σαράντα βαθμούς και μοιάζει βέβαιη η σωτηρία. Η πρωταθλήτρια Λιλ πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες για Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ρενς (3/5/2) : Ράικοβιτς – Γκραβιγιόν, Φας, Αμπντελχαμίντ – Μπούσι (66′ Φοκέτ), Καγιούστε (66′ Λοπι), Ματουσίουα, Μουνέτσι (71′ Λοκό), Κονάν – Κεμπάλ (66′ Μπουκού), Ζένελι (80′ Τουρέ)

Λιλ (4/4/2) : Ζαρντίμ – Τσέλικ, Φόντε, Αντρέ, Μπράνταριτς – Ζέγκροβα (81′ Λιάτζ), Σάντσες, Ονανά (87′ Γκούντμουντσον), Μπάμπα – Γουεά, Γκόμες (57′ Ντέιβιντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.