Λιόν: Θετικός για ενδεχόμενη επιστροφή ο Λακαζέτ

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στη Λιόν, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γάλλος επιθετικός της Άρσεναλ μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν και δήλωσε πως έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, δεν έκρυψε την προτίμησή του, σε μια ενδεχόμενη επιστροφή στη γαλλική ομάδα.

Ο 30χρονος παίκτης δήλωσε αρχικά: “Πρέπει να σέβεσαι το ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι και τους συνεργάτες σου. Εκτιμώ την παρουσία μου εδώ, εκτιμώ τους φιλάθλους και για εμένα, είναι ένας τρόπος να τους επιστρέψω τον σεβασμό και τη στοργή που έχουμε μεταξύ μας. Θέλω να αφήσω μια καλή εικόνα στον σύλλογο. Εάν εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Champions League, όπου δεν ήμασταν σχεδόν για πέντε χρόνια, η αποστολή μου θα εκπληρωθεί. Εάν είναι δυνατόν να παραμείνω στην Άρσεναλ την επόμενη σεζόν; Όλα είναι πιθανά”.

Στη συνέχεια, ο Λακαζέτ συμπλήρωσε: “Είμαι σε συζητήσεις με πολλούς συλλόγους, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Δε διέκοψα ποτέ επαφή με τη Λιόν από τότε που έφυγα. Προσπαθώ να επιστρέφω στον σύλλογο μία ή δύο φορές το χρόνο για να δω το ιατρικό επιτελείο, γιατί είμαστε πολύ κοντά. Λοιπόν, ναι, τώρα που στη Λιόν ξέρουν ότι είμαι ελεύθερος, ήθελαν πληροφορίες. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη, πέρασε πολύς καιρός που δεν έχω παίξει στο Champions League και μου λείπει. Εξάλλου, τίποτε δεν είναι αδύνατο στη ζωή. Αλλά θα είναι λίγο πιο περίπλοκο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!