Λυών-Aνζέ 3-2: “Χορταστικό” τρίποντο με τον Τετέ να δίνει τη λύση

Ο Βραζιλιάνος Τετέ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λυών, δευτερόλεπτα μετά την εισόδό του στο ματς, έγραψε το 3-2 και έδωσε το τρίποντο στους Λυωνέ απέναντι στην Ονζέ που είχε ισοφαρίσει 2 φορές.

Φτωχό ήταν το πρώτο μέρος με την πρώτη φάση να γίνεται στο 26′ και να είναι το γκολ του Ντεμπελέ για το 1-0. Η Ονζέ άγγιξε την ισοφάριση στο 35′, αλλά σε κενή εστία ο Λάγκε σημάδεψε το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είδαν το διαιτητή Βατελιέ να τους αρνείται πέναλτι στο 42′, αλλά δεν το έβαλαν κάτω.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ισοφάρισαν με κεφαλιά του Λάγκε, μετά το τραγικό λάθος του Μπόατενγκ, που έκανε στην άκρη για να περάσει η μπάλα. Η απάντηση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση και πάλι με τον Ντεμπελέ. Στο 52′ ο Πακετά τον έφτιαξε με τακουνάκι και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαντρεά.

7 λεπτά αργότερα όμως είχαμε νέα ισοφάριση, από διπλό λάθος της άμυνας της Λυών, πρώτα ο Λουκεμπά και στη συνέχεια ο Αουάρ επέτρεψαν στον Μπουφάλ να πλασάρει για το 2-2.

Τη λύση έδωσε ο Τετέ, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς. Ο Βραζιλιάνος που ήρθε από την Σαχτάρ λόγω του πολέμου, με φοβερό πλασέ χώρισε τους 2 αντιπάλους για το τελικό 3-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.