Εμπαπέ μετά τη συντριβή από τη Μονακό: «Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, σήμερα δεν το κάναμε»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξέσπασε μετά την καταστροφική εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Μονακό. Ο νεαρός σούπερ σταρ παρότρυνε τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του να δείξουν αυτοσεβασμό για να ολοκληρωθεί ομαλά η χρονιά.

Η κατρακύλα της Παρί συνεχίζεται, καθώς μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, ήρθε «σφαλιάρα» και στο γαλλικό πρωτάθλημα από τη Μονακό (0-3).

Η κρίση, λοιπόν, εντείνεται στις τάξεις των Παριζιάνων, από τους οποίους δεν διασώθηκε κανείς στο ματς κόντρα στους Μονεγάσκους και ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπευσε πρώτος να αφυπνίσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Ο Γάλλος σταρ ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα και στις δηλώσεις του στο flash interview έκανε λόγο για επείγουσα ανάγκη αυτοσεβασμού, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χάσαμε, παίξαμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Το ήθελαν περισσότερο, έμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο τους. Ελπίζω να βγουν στην Ευρώπη. Άξιζαν τη νίκη απόψε. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το 10ο πρωτάθλημα Γαλλίας. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Μπορεί να νικούσαμε με 8-0 ή 9-0 και πάλι ο κόσμος θα ασκούσε κριτική για το Champions League. Πρέπει να παραμείνουμε επαγγελματίες και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να σεβαστούμε τους φιλάθλους που μας στηρίζουν, τον κόσμο, τις οικογένειές μας. Θα κατακτήσουμε το 10ο μας πρωτάθλημα. Πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου αν έχεις την ελάχιστη εκτίμηση για αυτό που κάνεις. Σήμερα δεν το κάναμε»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.