ΠΣΖ-Μπορντό 3-0: Νίκη εν μέσω αποδοκιμασιών (hls)

Η ΠΣΖ επικράτησε με σκορ 3-0 της Μπορντό σε ματς που έθεσε στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών από τους οπαδούς των γηπεδούχων τους Μέσι, Νεϊμάρ, καθ' όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου.

Νεϊμάρ και Μέσι ένιωσαν να αγωνίζονται εκτός έδρας καθώς οι οπαδοί της ΠΣΖτους αποδοκίμαζαν από την αρχή του ματς κόντρα στη Μπορντό, εκφράζοντας την απογοήτευση τους για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ατμόσφαιρα μάλιστα στο Παρκ ντε Πρενς έγινε ακόμη πιο αγχωτική για τους γηπεδούχους καθώς οι γιρονδίνοι απείλησαν δύο φορές με τους Ουντέν, Ονανά πριν καλά καλά συμπληρωθούν δύο λεπτά.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ ήταν εκείνος που έδωσε στην ΠΣΖ το απαιτούμενο οξυγόνο, σκοράροντας στο 24ο λεπτό το 15ο τέρμα του στη σεζόν μετά από ασίστ του Βαϊνάλντουμ. Η συμπεριφορά από το διχασμένο κοινό των γηπεδούχων δεν ήταν δυνατόν να αμβλύνει τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Στο 52ο λεπτό ο Νεϊμάρ σημείωσε το 2-0 και ο Λεάντρο Παρέδες το 3-0 δέκα λεπτά αργότερα για να “κλειδώσει” τη νίκη των Παριζιάνων.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε δοκάρι μετά από έξοχη ατομική ενέργεια, ωστόσο ο Αργεντινός δεν κατάφερε να σταματήσει τις αποδοκιμασίες του κοινού.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.