Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: «Κρατάει Μονακό, δεν είναι ανεπιθύμητος»

Σύμφωνα με Γαλλικά ΜΜΕ, ο ιδιοκτήτης της Μονακό Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ούτε θα πουλήσει την ομάδα, ούτε και κινδυνεύει με κυρώσεις.

Σύμφωνα με Γαλλικά ΜΜΕ, ο ιδιοκτήτης της Μονακό Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ούτε θα πουλήσει την ομάδα, ούτε και κινδυνεύει με κυρώσεις.
Από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, αρκετοί Ρώσοι ολιγάρχες που βρίσκονται στο εξωτερικό, έχουν γίνει στόχος των αρχών.
Ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, έστω κι αν σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, αρνήθηκε να σχολιάσει εάν θα επιβληθούν κυρώσεις στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, ο οποίος προσανατολίζεται να πουλήσει και την αγγλική ομάδα.
Διαφορετική είναι η κατάσταση του ιδιοκτήτη της Μονακό αλλά και του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, όπως αναφέρει η «Le Parisien».
Ο Ρώσος μεγιστάνας εμφανίζεται στη λίστα με τα άτομα που έχουν δεσμούς με τον Ρώσο πρόεδρο, η οποία καταρτίστηκε από το αμερικανικό Κογκρέσο, αλλά δεν είναι ένας από τους 400 Ρώσους και Λευκορώσους που προσδιορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως υποστηρικτές του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Έτσι δεν θα αναγκαστεί να πουλήσει τη Μονακό, ενώ δεν θα του επιβληθούν κυρώσεις, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, υποστηρίζοντας ότι ο Ριμπολόβλεφ ισχυριζόταν πάντα ότι δεν είναι κοντά στον Πούτιν και ότι έκανε την περιουσία του πριν ο τελευταίος έρθει στην εξουσία το 1999.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.