Ligue1: Ανατροπή…Ευρώπης για Λανς, παραμένει χαμηλά η Μπορντό

Σημαντική νίκη πέτυχε η Λοριάν που «ξεκόλλησε» από τις επικίνδυνες θέσεις και βρέθηκε στην 16η θέση με 24 βαθμούς, επικρατώντας της Μπρεστ με 1-0. Παραμένει χαμηλά η Μπορντό μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κλερμόν.

ΜΠΡΕΣΤ – ΛΟΡΙΑΝ 0-1

Σημαντική νίκη πέτυχε η Λοριάν που «ξεκόλλησε» από τις επικίνδυνες θέσεις και βρέθηκε στην 16η θέση με 24 βαθμούς, επικρατώντας της Μπρεστ με 1-0.

Μπρεστ και Λοριάν μπήκαν και με διάθεση ν΄απειλήσουν όμως γρήγορα τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους γηπεδούχους. Ο Σαρντονέ αποβλήκε με απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα στο 29 αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η Λοριάν ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 55 ο λεπτό. Ο Λαπόρτ μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Στο 73΄ο Κονέ που πέρασε ως αλλαγή στο 70΄νίκησε τον Μπιζό για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ!

Μπρεστ: Μπιζό, Ντουβέρν, Ερέλ, Μπρασιέ, Μανέτι, Αγκούμ, Ντελ Καστίγιο, Μπελαϊλί Ονορά, Σατριάνο

Λοριάν: Ντρεγιέρ, Λε Γκοφ, Πετρό, Λαπόρτ, Μέντες, Ίνοσεντ, Λοριαντ, Ουατάρα, Αμπεργκέλ, Μονκοντουί, Μοφί

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ 1-1

Η Μπορντό δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα την έβγαζαν από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού στο τελικό 1-1 με την Κλερμόν.

Οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Γκολαβογκί νίκησε με κεφαλιά τον τερματοφύλακα της Κλερμόν για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο 15, ο Μανίν βρέθηκε στο έδαφος στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα αντίπαλου, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Στο 21, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Κλερμόν με τον Ρασάνι να πιάνει το σουτ αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 32 ο Ρασάνι κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να κάνει το 1-1 με το έκτο φετινό του γκολ.

Κλερμόντ: Τζοκό, Ζενταντκά, Ουντότζι, Οζιέ, Νσιμπά, Μανίν, Γκατιέν, Αμπντούλ Σαμέντ, Ντα ΚΟύνια, Μπάγιο, Ρασάνι,

Μπορντό: Πουσά, Αχμέντοβιτς, Μαρσέλο, Γκρέγκερσεν, Μενσά, Γκιλαβογκί, Ονανά, Λακού, Ουντάν, Αντλί, Χουάνγκ

ΑΝΖΕ – ΛΑΝΣ 1-2

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Λανς εκτός έδρας κόντρα στην Ανζέ, με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορούν να τις μετατρέψουν σε γκολ.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Σοφιάν Μπουφάλ βρήκε τον Φουλγκινί που έκανε το 1-0! Τα πράγματα όμως έγιναν δύσκολα για τους γηπεδούχους στο 69, όταν ο Τσο μέσα σε έξι λεπτά αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Μεντί στο 74΄, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας την ευκαιρία στην Λανς να ισοφαρίσει. Τρία λεπτά αργότερα ο Κλάους έκανε το 2-1 με το τέταρτο φετινό του γκολ, κάνοντας την ανατροή για την Λανς!

Ανζέ: Πέτκοβιτς, Εμποσέ, Τραορέ, Μεντί(87΄Γιάκολις), Περέιρα(90΄Καπέλ), Μπενταλέμπ(80΄Ουνάι) Μανγκανί, Φουλγκινί, Ντούμπια, Τσο, Μπουφάλ(90΄Νίνγκα).

Λενς: Λέκα, Μεντίνα, Ντανσό, Γκραντίτ, Χαϊντάρα(75΄Φρανκόφσκι), Φοφανά(94 Μπεργκ), Ντουκουρέ, Σότοκα, Κλάους, Κακουτά(74΄Γκαναγκό), Καλιμουέντο(84΄Κόστα)

ΜΕΤΣ – ΝΑΝΤ 0-0

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι της Μετς με τη Ναντ. Σε παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παζό στο 86΄λεπτό. Η Μετς είναι στην 17η θέση με 22 βαθμούς ενώ η Ναντ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στην εξάδα.

Μετς: Καγιάρντ, Μπρον, Κουγιατέ, Τζέμερσον, Ντελέν, Παζό, Αμαντού, Σαρ, Καντέ, Μαφουτά(63΄Ντε Πρεβίλ), Μπουλαγιά(63΄Ενγκουετέ)

Ναντ: Λαφοντ, Τραορέ(81΄Μουτουσαμί), Παλάουα, Ζιροτό, Άπια, Κορσιά, Σιριβέλα, Σιπριάν(81΄ Κουλιμπαλί), Μπλα(72΄Γκέμπελς), Μουανί(72΄Περέιρα ντε Σα), Μπουκαρί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.