Λυών – Μαρσέιγ 2-1 : Τους χόρεψε ο Ντεμπελέ (hls)

Μετά από 74 ημέρες, από το ντέρμπι που είχε διακοπεί στις 21 Νοεμβρίου στο πέμπτο λεπτό, Λυών και Μαρσέιγ αναμετρήθηκαν ξανά στο Groupama και η Λυών πήρε την νίκη με 2-1 και έφτασε στις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Στις 21 Νοέμβρη το ντέρμπι της Λυών με την Μαρσέιγ είχε διακοπεί μόλις στο πέμπτο λεπτό με ένα μπουκάλι να βρίσκει στο κεφάλι τον Παγέτ την ώρα που ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Fast forward 74 ημέρες… και με κόρνερ που εκτέλεσε αυτή την φορά ο Παγέτ η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στο Groupama με κεφαλιά του Γκεντουζί μόλις στο δέκατο λεπτό.

Χτυπημένες οι δύο ομάδες από προβλήματα και απουσίες (…η Λυών έπαιζε χωρίς οκτώ παίκτες και τους πέντε πρώτους σκόρερς της) δεν προσέφεραν σπουδαίο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο το οποίο τελείωσε στο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 70ο λεπτό έγιναν ελάχιστα πράγματα, με σημαντικότερο την είσοδο του Ντεμπελέ στο γήπεδο (64′). Η Λυών βρήκε σημείο αναφορά στην επίθεση και άρχισε να πιέζει βρήκε τρεις φάσεις και την ισοφάριση από την κεφαλιά του Σακίρι (76′).

Ο Ελβετός έδωσε και την ασίστ για το καταπληκτικό γκολ του Ντεμπελέ στο 89ο λεπτό με το οποίο οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι και έφυγαν με το τρίποντο από το άδειο Groupama.

Λυών (3/4/3) : Λόπες – Ντιμπουά, Μπόατενγκ, Λουκεμπά – Γκούστο (86′ Μπαρκολά), Μέντες, Κακερέ, Ενρίκε – Σακίρι, Έμερσον (64′ Ντεμπελέ), Σερκί

Μαρσέιγ (4/3/3) : Λόπεθ – Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες – Ρονζιέ, Καμαρά, Γκεντουζί – Γιουντερ (86′ Μίλικ), Λ. Ενρίκε (70′ Χαρίτ), Παγέτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.