Μαρσέιγ – Ρεμς 1-1, έσωσε τον βαθμό στο 90+7 (vid)


Η Μαρσέιγ μπορεί να είχε σχεδόν 80% κατοχή μπάλας κόντρα στην Ρεμς όμως χρειάστηκε το VAR στο 90+3 για να κερδίσει πέναλτι και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Σαμπάολι έκαναν τα πάντα σωστά μέχρι το τελείωμα της φάσης. Γκέρσον και Ουντέρ ήταν οι δύο πρώτοι που προσπάθησαν να νικήσουν τον Ραϊκοβιτς όμως ο Σέρβος ήταν έτοιμος διώχνοντας την μπάλα στην πρώτοι φάση με γραθιές και στην δεύτερη με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Η μεγάλη ευκαιρία όμως ήταν στο 36′ με τον Γκεντουζί την κεφαλιά του οποίου έβγαλε πάνω στην γραμμή ο Ραϊκοβιτς κρατώντας το 0-0.

Η Παγιέ άγγιξε το 1-0 όταν το εξαιρετικό του πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σέρβου τερματοφύλακα. Παρά το γεγονός πως η Μαρσέιγ είχε… κατασκηνώσει στην αντίπαλη περιοχή η Ρεμς στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους λίγο ήθελε να ανοίξει το σκορ όμως η κεφαλιά του Αμπντελχαμντί πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το VAR… αποφάσισε

Στο δεύτερο μέρος η Μαρσέιγ ξεκίνησε με τον ίδιο πιεστικό τρόπο, έκανε την ευκαιρία της στο 65ο λεπτό όμως και πάλι κανείς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Ρεμς κάπου εκεί “χτύπησε” το καμπανάκι, με την εξαιρετική ευκαιρία του Κόναν που είδε τον Λόπεζ να βγάζει την μπάλα κόρνερ. Η Μαρσέιγ το καμπανάκι δεν το άκουσε και στο 75ο λεπτό ο Εκιτικέ ύστερα από πολύ καλή πάσα του Κόναν βγήκε απέναντι στον Λόπεζ τον πλάσαρε σωστά κι άνοιξε το σκορ για την Ρεμς σοκάροντας το Βελοντρόμ.

Η Μαρσέιγ προσπάθησε να βρει και πάλι ρυθμό, να πιέσει και να φτάσει στο γκολ, όμως τα νεύρα ήτα πολλά με αποκορύφωμα την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ντιένγκ στο 86ο λεπτό.

Όλα όμως θα κρίνονταν, αρχικά, στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου, όταν ο Παγιέ έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά όμως πάνω στην φάση και πριν η μπάλα βγει εκτός τελικής γραμμής έχει δεχτεί κλωτσιά στο πρόσωπο. Το VAR το είδε και κάλεσε τον διαιτητή να το δει κι αυτός και να κρίνει. Η απόφαση ήταν πέναλτι και ο Παιγιέ στο 90+7 έκανε το 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.