Μπρεστ – Μονπελιέ 0-4: Τέλος το σερί των “Πειρατών” (vids)

Το απίθανο σερί των έξι νικηφόρων αγώνων της Μπρεστ σταμάτησε από την εξαιρετική Μονπελιέ, η οποία έκανε… πάρτι στο "Σταντ Φρανσίς Λε Μπλε", επικρατώντας με το εμφατικό 4-0!

Το απίθανο σερί των έξι νικηφόρων αγώνων της Μπρεστ σταμάτησε από την εξαιρετική Μονπελιέ, η οποία έκανε… πάρτι στο “Σταντ Φρανσίς Λε Μπλε”, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η πρώην ομάδα του νυν τεχνικού της Μπρεστ, Μισέλ Ντερ Ζακαριάν… πλήγωσε τον Γαλλοαρμένιο προπονητή και με καλό ποδόσφαιρο, πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς, οι οποίοι την φέρνουν στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η Moνπελιέ άνοιξε το σκορ με τον 18χρονο Γουαχί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ενώ πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος, ο Μαβιντιντί έκανε με συρτό σουτ το 2-0. Το τρίτο γκολ της Μονπελιέ πέτυχε ο Σαμπιά στο 60ο λεπτό και ο Ζερμέν στο 84ο λεπτό έκανε το 4-0 και ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας του Ολιβιέ Νταλ’ Ολιό.

Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα στο οποίο δεν σκόραρε η Μπρεστ, χάνοντας την ευκαιρία της ισοφάρισης του ρεκόρ της Παρί Σεν Ζερμέν (18 σερί παιχνίδια με γκολ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.