Ναντ – Λανς 3-2: “Εκεί είναι Μποζουάρ”… (vid)

Η "αρχή δεν ήταν το ήμισυ του παντός" για τη Λανς που προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά η Ναντ έφτασε στη νίκη με 3-2

Ήταν ένα εντυπωσιακό πρώτο τέταρτο αυτό στην αρχή του ματς για τη Λανς στην έδρα της Ναντ, στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά.

Ο Νταβίντ Ντα Κόστα σημείωσε στο 7ο λεπτό το πρώτο του γκολ φέτος για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Φρανκ Εζ που συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού φτάνοντας στο 15ο λεπτό στο 2-0 με αντεπίθεση που ολοκλήρωσε έξοχα ο Αρνό Καλιμουεντό.

Έχοντας εμφανίσει αδυναμίες ανασταλτικά η Ναντ, δεν κατάφερε να μετριάσει τη ζημιά βρίσκοντας τέρμα πριν την ανάπαυλα, ωστόσο η εικόνα της από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου αποσαφήνισε ότι δε θα πετάξει λευκή πετσέτα. Αρχικά μείωσε με υπερβολική δόση τύχης στο 49ο λεπτό με τον Κόλο Μουανί και πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας έφτασε στην ισοφάριση με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Το καλύτερο η Ναντ το είχε κρατήσει για το τέλος. Ο Μόουζες Σάιμον πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα στο 90ο λεπτό, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του κι επεκτείνοντας το εντός έδρας αήττητο κόντρα στη Λανς στα δέκα ματς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.