Λιόν – Ρενς 1-2: Δίκαια η Ρενς

Η Ρενς μπλόκαρε τη δημιουργία της Λιόν και χτυπώντας στην αρχή και το τέλος του ματς βρήκε εκτός έδρας νίκη μετά από πέντε ματς στο Σαμπιονά

Με τους χώρους πλήρως περιορισμένους από την έξοχη ανασταλτική λειτουργία της Ρενς η Λιόν παρά το υψηλό ποσοστό κατοχής δεν κατάφερε να ασκήσει πίεση στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο Σλιμανί και ο Αουάρ αποδείχθηκαν περισσότερο ενοχλητικοί από κάθε άλλον για την άμυνα της ομάδας του Όσκαρ Γκαρθία που παρακολουθούσε από το σπίτι του την αναμέτρηση, απομονωμένος λόγω κορωνοϊού.

Τα προβλήματα στη δημιουργία συνεχίστηκαν για τη Λιόν και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το ματς έγινε πιο δύσκολο για τους γηπεδούχους μετά το 56ο λεπτό και το τέρμα του Φας με το οποίο πήρε προβάδισμα η Ρενς.

Η Λιόν ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με τον Τοκό Εκαμπί, ο οποίος αντικαταστάθηκε αμέσως μετά το γκολ, σε μια απόφαση ανεξήγητη από τον προπονητή των γηπεδούχων. Οι “λιονέ” δεν κατάφεραν ξανά να βγάλουν ιδέες και δημιουργία και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ρενς πέτυχε με τον Εκιτίκε στην αντεπίθεση δεύτερο γκολ για να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες μετά από πέντε ματς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.