Ποτσετίνο για Μέσι: «Να αρχίσει η πορεία του για την όγδοη Χρυσή Μπάλα μέσω της Παρί»

Το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας από τον παίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν έστειλε ο Αργεντινός προπονητής.

Ο Μαούριτσιο Ποτσετίνο ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την επιτυχία του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως την άξιζε, παρά τα όσα λένε κάποιοι!

Μάλιστα σημείωσε ότι ελπίζει ο ποδοσφαιριστής του να πιάσει την απόδοση που θα τον οδηγήσει στην όγδοη Χρυσή Μπάλα και στους τίτλους με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον Λιονέλ (Μέσι) και την οικογένειά του. Είναι τεράστια επιτυχία. Ελπίζω να την απολαύσει. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Αξίζει απόλυτα την Χρυσή Μπάλα. Δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό το θέμα. Μπορώ να καταλάβω ότι σε άλλες χώρες κάποιοι δεν συμφωνούν, αλλά νομίζω ότι το άξιζε.

Ελπίζουμε επίσης ότι αυτή είναι η πρώτη μέρα της πορείας για μια όγδοη Χρυσή Μπάλα! Είμαστε όλοι χαρούμενοι που έχουμε τον Μέσι εδώ και θέλουμε να έχουμε στο τέλος της χρονιάς, πέρα από ένα ατομικό βραβείο και τρόπαια του συλλόγου.

Είναι κάτι που όλοι θέλουμε εδώ», δήλωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Νις (01/12, 22:00) για τη Ligue 1, την οποία θα απολαύσετε από τα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.