Νις – Μετς 0-1: Αγνώριστη και “βόμβα” στη Νίκαια (hls)

Η ουραγός Μετς έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Κυανή Ακτή κερδίζοντας την δεύτερη του πίνακα Νις που πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην σεζόν.

Ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο πέταξε η ομάδα του Γκαλτιέ που έκανε μόλις μια φάση και απείλησε με τον Ντελόρ στο 45ο λεπτό. Το μοναδικό γκολ που έκανε την διαφορά και χάρισε μόλις την δεύτερη νίκη στην ομάδα του Αντονετί, πέτυχε στο 31ο λεπτό ο Σετόνζ (0-1) που έφτασε τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νις είχε την κατοχή και έπαιξε στο μισό γήπεδο τη Μετς που αμύνθηκε με απόλυτη επιτυχία. Καλύτερες στιγμές με τον Σναιντερλέν που πέρασε αλλαγή και με την κεφαλιά του Ντελόρ που έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Ουκίντζα. Η Νις υπέστη δεύτερη σερί ήττα στην έδρα της, ενώ η Μετς που νίκησε για δεύτερη σερί χρονιά εκτός έδρας τη Νις, έπιασε στους 12 βαθμούς την Σεντ Ετιέν. Ερχόμενη αγωνιστική η Νις ταξιδεύει στο Παρίσι για να παίξει με την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν (1/12) και η Μετς θα υποδεχτεί στην έδρα της την Μονπελιέ (1/12).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.