Μονακό-Λιλ 2-2: Από ένα ημίχρονο κι από έναν βαθμό (hls)

Παρότι η Λιλ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα δέκα λεπτά, δεν έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από το Πριγκιπάτο. Η Μονακό βρήκε τρόπο να καλύψει και το αριθμητικό μειονέκτημα φτάνοντας στην ισοφάριση στο τέλος του ματς.

Η κυριαρχία της Λιλ στο πρώτο ημίωρο στο “Λουί Ντε”, μεταφράστηκε σε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ σημείωσε και τα δύο των “λιλουά” το πρώτο με πέναλτι στο 3ο λεπτό και το δεύτερο μετά από ασίστ του Τζάλο στο 9ο λεπτό. Ο Καναδός που έφτασε τα 10 γκολ θα μπορούσε να είχε ουσιαστικά τελειώσει το ματς για την πρωταθλήτρια, όμως στο 39ο λεπτό νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Αλεξάντερ Νούμπελ.

Η Μονακό κατάφερε να περιορίσει τα λάθη και μα βελτιώσει την εικόνα της στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ βρήκε τρόπο να μειώσει το σκορ με το πρώτο φετινό τέρμα του Κρεπίν Ντιατά στο 41ο λεπτό. Ωστόσο ο Σενεγαλέζος τραυματίστηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στην αρχή του δεύτερου μέρους από το Ζέλσον Μαρτίνς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η Μονακό έβαζε τους κανόνες και η Λιλ ήταν εκείνη που καλούταν να προσαρμοστεί. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Πάβλοβιτς στο 78ο λεπτό, όμως ο χαρισματικός σκόρερ Γισάμ Μπεν Γεντέρ έδωσε λύση σε ακόμη μία περίπτωση ισοφαρίζοντας στο 83ο λεπτό.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.