Ναντ: Στο πλευρό των Παριζιάνων ο Κομπουαρέ (vid)

Ο Αντουάν Κομπουαρέ τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν βοηθάει το γαλλικό ποδόσφαιρο να μεγαλώσει, με τις μεταγραφές που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο έμπειρος τεχνικός της Ναντ δήλωσε πως τα αστέρια των Παριζιάνων ευθύνονται για τα γεμάτα γήπεδα και πως οι επενδύσεις που κάνουν οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της ομάδας, βοηθούν και τη γαλλική οικονομία.

Αρχικά, ο Κομπουαρέ δήλωσε: “Εδώ στη Γαλλία, όλοι οι παίκτες, οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα οι άνθρωποι από τον επαγγελματικό χώρο, μπορούν μόνο να ευχαριστήσουν την Παρί Σεν Ζερμέν και το Κατάρ. Εάν τα γήπεδα γεμίσουν, είναι επειδή η Παρί έχει αστέρια. Το να τους έχουμε εδώ είναι πολύ καλό για όλους μας”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός συμπλήρωσε: “Με τους ανθρώπους που εργάζονται γύρω από τους παίκτες της Παρί, τους ξενοδόχους, τα εστιατόρια, τους ανθρώπους που ξοδεύουν τα χρήματά τους γύρω από την ομάδα, βοηθούν με τη σειρά τους τη γαλλική φορολογία. Προτιμάμε να βλέπουμε αυτούς τους παίκτες να πηγαίνουν στην Αγγλία ή στη Γερμανία; Το να τους έχουμε εδώ στη Γαλλία σήμερα είναι πολύ καλό”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.