Εμπαπέ: “Θα έρθουν σημαντικά πράγματα στο μέλλον”

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εξακολουθεί να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά από "πέντε εξαιρετικά χρόνια", αλλά δεν θα δεσμευτεί να μείνει μετά το τέλος της σεζόν.

Ο 22χρονος διανύει την πέμπτη του σεζόν στην γαλλική πρωτεύουσα, στην οποία εντάχθηκε από τη Μονακό σε έναν αρχικό δανεισμό το 2017. Ενώ ο χρόνος του με τους Παριζιάνους δεν ήταν παρά μια επιτυχία, με τον 22χρονο να τερματίζει ως ο πρώτος σκόρερ τους στη Ligue 1 για κάθε μία από τις τελευταίες τρεις σεζόν, υπάρχει σημαντική πιθανότητα να φύγει στα τέλη Ιουνίου. Ο Εμπαπέ πλησιάζει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του, που σημαίνει ότι θα μείνει ελεύθερος εάν συνεχίσει να αρνείται μια νέα συμφωνία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνδέεται συνεχώς με τον επιθετικό της Παρί τα τελευταία δύο χρόνια, και ειδικά στην πιο πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, όταν οι “μερένγκες” έκαναν τρεις προτάσεις. Δημόσια, η Παρί παραμένει σίγουρη ότι θα πείσει τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει, αλλά φαίνεται ότι έχει ακόμα δουλειά να κάνει. Σχετικά με το μέλλον του ρωτήθηκε μετά το καρέ τερμάτων απέναντι στο Καζακστάν και είπε στο TNT Sports: «Δεν ξέρω ακόμα. «Είμαι στο Παρίσι, είπα ήδη ότι έχω περάσει πέντε εξαιρετικά χρόνια εδώ, έχω απολαύσει κάθε στιγμή και συνεχίζω να το κάνω. «Εδώ, θα έρθουν πολλά σημαντικά πράγματα, για μεγάλες ευκαιρίες, αλλά έχω ήδη μιλήσει για αυτό στο παρελθόν».

Ενώ οι βαθιές τσέπες του συλλόγου θα της δώσουν μια καλή ευκαιρία να αντικαταστήσουν επιτυχώς τον Εμπαπέ, σε περίπτωση που αποχωρήσει, η απώλεια του θα ήταν σαφώς σημαντικό πλήγμα. Ο επιθετικός, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ στο 8-0 της Γαλλίας στο συντριβή του Καζακστάν, έχει κατά μέσο όρο καλύτερο από ένα γκολ κάθε 90 λεπτά σε τρεις από τις τέσσερις πλήρεις σεζόν του στον σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.