Μπορντό – Παρί Σ.Ζ. 2-3: Έζησε θρίλερ, αλλά είναι ξανά με διψήφια διαφορά (hls)

Η ΠΣΖ πέρασε νικηφόρα από το Μαμούτ Ατλαντίκ της Μπορντό όχι όμως εμφατικά παρότι προηγήθηκε με 3-0. Τη διαφορά έκανε η ποιότητα του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ

Η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στο Μαμούτ Ατλαντίκ ανάμεσα στη Μπορντό και την ΠΣΖ. Ενώ λοιπόν η απόδοση των γηπεδούχων άμβλυνε αυτή τη διαφορά, ήρθε να αναλάβει δράση το ταλέντο και η ποδοσφαιρική ευφυία την οποία εξέφρασαν δύο αρτίστες του είδους. Ο Κίλιαν Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο Γάλλος ετοίμασε και ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε στο 25ο και το 41ο λεπτό για να βρεθεί η ΠΣΖ με πλεονέκτημα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κάνοντας “Γολγοθά” τη συνέχεια για τους γηπεδούχους.

To 3-0 από τον Κίλιαν Εμπαπέ μετά από ασίστ του Τζίνι Βαϊνάλντουμ δεν άφηνε υπόνοιες ότι οι “γιρονδίνοι” μπορούν να αναζητήσουν κάτι στο ματς, παρότι υπήρχαν ακόμη 27 λεπτά. Ο Νάβας καθυστέρησε με τις επεμβάσεις του το “θρίλερ”, το οποίο όμως δεν το απόφυγε η ΠΣΖ. 1-3 από τον Έλις στο 78ο λεπτό, 2-3 από τον Νιάνγκ στις καθυστερήσεις, χωρίς όμως να βρει ακόμη κάτι η Μπορντό. Η ομάδα του Ποτσετίνο νίκησε αλλά και αυτή η εμφάνιση της είχε σημάδια δυσλειτουργίας στο δεύτερο ημίχρονο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.