Νις – Μαρσέιγ 1-1: Μοιρασιά σε μέτριο ματς

Στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο ουδέτερο γήπεδο της Τρουά Νις και Μαρσέιγ έμειναν στο 1-1, σε 90λεπτο με λίγες καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες

Η Νις κυριάρχησε από την αρχή στο ματς μπλοκάροντας πλήρως την κυκλοφορία της μπάλας της Μαρσέιγ και με ταχύτητα στην επίθεση κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με το έκτο γκολ του Αμίν Γκουιρί στο φετινό Σαμπιονά. Με τη Μαρσέιγ πλήρως εξουδετερωμένη και εντελώς ακίνδυνη η Νις δημιουργούσε την εντύπωση ότι μπορεί να βρει και δεύτερο τέρμα.

Ο Καμαρά έφτασε μια ανάσα από αυτό στο 35ο λεπτό, χάνοντας τρομερή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν την ισοφάριση στην πρώτη περίπτωση που οι παίκτες του Χόρχε Σαμπάολι κατάφερε να ολοκληρώσει αντεπίθεση. Σκόρερ ήταν ο Ντιμίτρι Παγέτ τρία λεπτά πριν από το κλείσιμο του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε ιδιαίτερα περίπλοκο και για τις δύο ομάδες οι οποίες δε μπόρεσαν απειλήσουν. Ενδεικτικό γεγονός ότι η τελική προσπάθεια του Σαλιμπά στο 53ο λεπτό καταγράφεται ως η μοναδική αξιόλογη στο δεύτερο 45λεπτο.

Το τελικό 1-1 δεν άλλαξε την κατάταξη, ωστόσο η Νις μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στο βαθμό και η Μαρσέιγ στους δύο βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.