Παρί Σεν Ζερμέν: Αργεί το ντεμπούτο του Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο με αποτέλεσμα να αργεί η επιστροφή του στα γήπεδα.

Υπομονή πρέπει να κάνουν ακόμη οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν για να δούνε τον Σέρχιο Ράμος να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ στο τέλος της περασμένης περιόδου, δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γαστροκνήμιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Παρί, ο 35χρονος σέντερ μπακ βρίσκεται στη φάση της σταδιακής επανόδου στις προπονήσεις και πρόκειται να τεθεί στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στα μέσα Νοεμβρίου.

Τα σωματικά προβλήματα του Ράμος τον επηρεάζουν προσωπικά. Σύμφωνα με τo «El Larguero», είναι μια ανησυχητική κατάσταση. Η 20η Νοεμβρίου μου φαίνεται αρκετά νωρίς. Οι πληροφορίες λένε πως ο Ράμος δεν είναι καλά. Η αποθεραπεία του Σέρχιο δεν πηγαίνει καλά, δεν πάει άσχημα, αλλά δεν πάει καλά. Είναι αργή καθώς έχει ακόμα δυσφορία στη γάμπα. Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι όταν ο Ράμος να κάνει το ντεμπούτο του, που θα μπορούσε να είναι ακόμα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά να είναι βασικός και να παίζει τακτικά, και αυτό είναι πολύ μακριά. Κανείς στο Παρίσι δεν μπορεί να πει ότι από τις 20 Νοεμβρίου ή την 1η Δεκεμβρίου θα παίζει κανονικά. Δυστυχώς, ακόμα υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για τον τραυματισμό του Ράμος.

Τον περασμένο Αύγουστο, υπέστη έναν τραυματισμό στη γάμπα που τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι σήμερα. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν αρχές Μαίου με την Τσέλσι και όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει ούτε την ερχόμενη Παρασκευή με τη Λιλ, αλλά ούτε με τη Λειψία την επόμενη Τετάρτη για το Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.