Τρουά – Νις 1-0: Πρώτη εντός έδρας νίκη

Η Τρουά λογιζόταν ως το αουτσάιντερ του ματς, ωστόσο ήταν εκείνη που χαμογελούσε στο τέλος της αναμέτρησης με τη Νις. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Λοράν Μπατλές.

Η χειρότερη επίθεση του Σαμπιονά, αυτή της Τρουά και η καλύτερη άμυνα, αυτή της Νις τέθηκαν αντιμέτωπες τη δέκατη αγωνιστική. Με τα δεδομένα να συνηγορούν σε σαφές προβάδισμα των φιλοξενούμενων η αναμέτρηση επιβεβαίωσε ότι το προβάδισμα στα χαρτιά ουδέποτε εξασφαλίζει το αποτέλεσμα.

Η αδύναμη επίθεση της Τρουά όχι μόνο προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με το Μάμα Μπαλντέ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, αλλά έδειξε έτοιμη να αξιοποιήσει κάθε αφορμή που θα της έδινε η Νις.

Λειτουργώντας παράλληλα έξοχα ανασταλτικά δεν έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους και σε συνδυασμό με την προβληματική ανάπτυξη από τον άξονα της Νις, η διαχείριση του προβαδίσματος δεν αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση. Όταν μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκουιρί που πέρασε στο ματς ως αλλαγή, έδειξε να γίνεται απειλητικός, ήταν ο Γκαλόν εκείνος ο οποίος με τις επεμβάσεις του προφύλαξε τη δεύτερη νίκη της Τρουά στη σεζόν και πρώτη ενώπιον του κοινού της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.