Μέσι: Χαμένος στο Παρίσι

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε πως ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ μιλάει «άπταιστα ισπανικά», ενώ εξηγεί πως οι ισπανόφωνοι συμπαίκτες του βοηθούν στην προσαρμογή του στο Παρίσι.

Η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα ανάγκασε τον Λιονέλ Μέσι να απομακρυνθεί από την Καταλονία και ο 34χρονος εξακολουθεί να προσαρμόζεται στη ζωή του μακριά από το Καμπ Νόου, σκοράροντας μόλις μία φορά στις πέντε εμφανίσεις του για την Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις. Αισθάνεται «λίγο χαμένος» στο Παρίσι, ο έξι φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας…«Ήξερα ότι ερχόμουν σε μια νέα χώρα και έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν», είπε ο Μέσι σε συνέντευξή του στο France Football. «Γνωρίζοντας ότι είχα φίλους στα αποδυτήρια, με έκανε να σκεφτώ ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα, δεν έκανα λάθος, γιατί ήταν πολύ εύκολο να τακτοποιηθώ, ειδικά επειδή υπάρχουν πολλοί παίκτες που μιλούν ισπανικά, όπως εγώ, και μερικοί φίλοι όπως οι [Νεϊμάρ],« Λέα »[Λεάντρο Παρέδες],« Φιδέο » [Άνχελ Ντι Μαρία], ο οποίος με βοήθησε όταν έφτασα».

Ο Μέσι αναφέρθηκε και στον Κιλιάν Εμπαπέ, μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, “Με έναν παίκτη όπως ο Εμπαπέ, είναι εύκολο να συνεννοηθούμε. Επίσης, ο Κιλιάν μιλά τέλεια ισπανικά, οπότε έχουμε επίσης όμορφες συνομιλίες και εκτός γηπέδου, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.”

Ο σύλλογος απέρριψε τρεις προσφορές για τον Εμπαπέ, με την τελευταία πρόταση να αξίζει έως και 200 ​​εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη του οποίου η συμφωνία λήγει στο τέλος της σεζόν. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες για την επιθετική τριάδα των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ, με τους Μέσι και Νεϊμάρ να σχηματίζουν προηγουμένως τα δύο τρίτα της τρομακτικής τριάδας «MSN» στη Μπαρτσελόνα μαζί με τον Λουίς Σουάρες όπου σημείωσε 364 γκολ σε 450 αγώνες. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, Μέσι και Νεϊμάρ έχουν συμβάλει μόνο με ένα γκολ, με τον Εμπαμπέ να σημειώνει 4 και να συμμετέχει σε άλλα 5 σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.