Ligue1: Τα στιγμιότυπα της 9ης αγωνιστικής (vids)

Δείτε τα στιγμιότυπα της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Γαλλίας.

ΡΕΝ – ΠΑΡΙ 2-0

Η Ρεν επικράτησε στο «Ροαζόν Παρκ» με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Ligue 1 και της έσπασε το αήττητο.

ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2-0

Η Λιλ με πρωταγωνιστή τον Τζόναθαν Ντέιβιντ νίκησε με 2-0 την Μαρσέιγ στο «Πιερ Μορουά» για την 9η αγωνιστική της Ligue 1.

ΛΑΝΣ – ΡΕΝΣ 2-0

Με δυο γκολ του Καλιμουεντό η Λανς νίκησε πολύ εύκολα με 2-0 την Ρενς και με την 5η νίκη σε εννέα ματς είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

ΝΙΣ – ΜΠΡΕΣΤ 2-1

Πέμπτη νίκη στη σεζόν για τη Νις με 2-1 απέναντι στην Μπρεστ για την 9η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Έκτο ματς μηδέν παθητικό για τη Νις που έχει την καλύτερη άμυνα στη Λίγκα.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ 1-1

Μετά από ένα ισορροπημένο ματς, Μονπελιέ και Στρασμπούρ έμειναν στο 1-1 στο «Λα Μοζόν» για την 9η αγωνιστική της Ligue 1.

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ 3-0

Την τρίτη της διαδοχική νίκη πέτυχε η Μονακό που επικράτησε της Μπορντό με 3-0.

Το γκολ για τους Μονεγάσκους, άνοιξε στο 35 ο Τσουαμενί και ο Γκολόβιν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48 έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπεν Γιεντέρ με πέναλτι στο 64.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΙΟΝ 1-1

Με γκολ του Καζρί με πέναλτι στο 95′, η Σεντ Ετιέν ισοφάρισε τη Λιον σε 1-1 και με την τέταρτη ισοπαλία στη σεζόν έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, στην ουρά της βαθμολογίας μετά από εννεά ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα παρέα με την Μπρεστ.

Η Λιόν προηγήθηκε με τον Αουάρ στο 42′ για να ισοφαρίσει ο Καζρί στις καθυστερήσεις του ματς. Δυο δοκάρια για τη γηπεδούχο με Καζρίσ το 9′ και με Γιουσούφ στο 77′. Αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Λιόν Λόπες στο 73′.

ΑΝΖΕ – ΜΕΤΣ 3-2

Η Ανζέ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις καθώς επικράτησε της Μετς με 3-2 και βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Μετς είναι στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς και αναζητά τη νίκη για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10 με τον Μπρον και ο Τσο ισοφάρισε στο 53. Ο Μπουλαγιά έβαλε και πάλι της Μετς μπροστά στο σκορ με τους Μανγκανί και Μπαχόκεν στο 65 και 92 να γράφουν το τελικό 3-2.

ΛΟΡΙΑΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ 1-1

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι της Λοριάν με την Κλερμόν. Οι γηπεδούχοι με αυτό το βαθμό βρέθηκαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας ενώ η Κλερμόν βρίσκεται στην 15η. Ο Μπαγιό άνοιξε το σκορ για την Κλερμόν και ο Λαπόρτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΝΑΝΤ -ΤΡΟΥΑ 2-0

Την τρίτη τους νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς πανηγύρισαν τα “καναρίνια” απέναντι στην Τρουά. Η ομάδα του Κομπουαρέ ήταν καλύτερη και πήρε το τρίποντο χάρη στα γκολ των Ζιροτό και Μπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.