ΠΣΖ – Μονπελιέ 2-0: Όγδοη σερί νίκη για την Παρί στο Σαμπιονά (hls)

Η ΠΣΖ έκανε το οκτώ στα οκτώ στο Σαμπιονά επικρατώντας με 2-0 της Μονπελιέ η οποία υπέστη την έκτη διαδοχική ήττα της στο Παρίσι.

Με άγριες διαθέσεις άρχισε το ματς η ΠΣΖ κόντρα στη Μονπελιέ με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ να χάνουν τις πρώτες δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν συμπληρώθει το πρώτο πεντάλεπτο στο ματς. Η Μονπελιέ δεν πτοήθηκε από τις διαθέσεις των γηπεδούχων και προσπάθησε να αντιπαραθέσει καλή κυκλοφορία της μπάλας και τόλμη.

Την ίδια ώρα όμως η φαρέτρα της Παρί Σεν Ζερμέν έχει πολλές εναλλακτικές και η ομάδα του Ποτσετίνο άνοιξε το σκορ με τον Ιντρίσα Γκέιγ, που έφτασε με πολύ ωραίο γκολ τα τρία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Μονπελιέ συνέχισε να είναι ανταγωνιστική, στάθηκε τυχερή στο σουτ του Ερέρα στο 42ο λεπτό που κατέληξε στο δοκάρι, ενώ είδε το Νάβας να αντιδρά αποτελεσματικά στην πιο δύσκολη περίπτωση που προέκυψε για αυτόν από το φάουλ του Σαβανιέ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Ο Νάβας εξουδετέρωσε το σουτ εκτός περιοχής του Μαβιντίντι στην πιο επικίνδυνη στιγμή των φιλοξενούμενων και οι Παριζιάνοι δαπανούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη κάνοντας τον επίλογο της αναμέτρησης απειλητικό.

Στο 89ο λεπτό ο Ποτσετίνο πέρασε στο ματς τον Ντράξλερ και εκείνος δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματ, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα “έκανε” το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.