Λιόν – Στρασμπούρ 3-1: Αυτοί ήταν “λιονέ”…

Η Λιόν πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο Σαμπιονά για να φτάσει στην επικράτηση με σκορ 3-1 απέναντι στη Στρασμπούρ και να επεκτείνει το εντός έδρας αήττητο της κόντρα στους Αλσατούς στα είκοσι δύο ματς.

Με τους οπαδούς της να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα, η Λιόν άρχισε με ορμή και ένταση κυριαρχώντας στο πρώτο τέταρτο του ματς. Βρήκε μάλιστα ένα φανταστικό γκολ διά ποδός Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος έφτασε τα τρία τέρματα στο φετινό Σαμπιονά.

Η Στρασμπούρ κατάφερε να απορροφήσει στη συνέχεια τον ενθουσιασμό και την πίεση των γηπεδούχων, ισορρόπησε το ματς και απείλησε σοβαρά με σουτ του Σανγίν Πρίτσιτς το οποίο κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα στον Ντιομαντέ.

Με τον Σακίρι να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και να συνεργάζεται πολύ καλά στη δεξιά πλευρά με τον Γκιστό, η Λιόν είχε τον έλεγχο μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους το οποίο κι έκλεισε με ποσοστό κατοχής 64%.

Η επέμβαση του Τόνι Λόπες στο τετ α τετ με τον Κέβιν Γκαμερό κράτησε το προβάδισμα για τους “λιονέ” οι οποίοι συνέχισαν να έχουν μεγάλη διαφορά στο ποσοστό κατοχής διατηρώντας παράλληλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 65ο λεπτό ο Ντεναγιέρ με κεφαλιά έκανε το 2-0 για να απαλλάξει από το άγχος τους γηπεδούχους οι οποίοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με το Λούκας Πακετά στο 87ο λεπτό.

Η Στρασμπούρ μείωσε με πέναλτι του Ντιαλό στις καθυστερήσεις, μένοντας για εικοστό δεύτερο αγώνα χωρίς νίκη στην έδρα της Λιόν, αρνητικό σερί που κρατά από το 1979.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.