Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ με Κλερμόν;

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα επιστρέψει από την τρέχουσα διεθνή διακοπή του Σεπτεμβρίου με ένα κομβικό παιχνίδι στη Ligue 1 εναντίον της Κλερμόν.

Με το απόλυτο των 12 βαθμών μετά από τέσσερις αγώνες οι Παριζιάνοι, οδηγούν την κούρσα του τίτλου, στην 3η θέση με 8 βαθμούς η Κλερμόν είναι αήττητη μέχρι τώρα (2 νίκες-2 ισοπαλίες). Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, σύμφωνα με το RMC Sport, θα παραταχθεί πιθανότατα, χωρίς τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Μέσι και Νεϊμάρ δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Αλλά καθώς ο Μέσι (Αργεντινή) και ο Νεϊμάρ (Βραζιλία) αναμένεται να εμφανιστούν με τις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες, σε ματς για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 την Πέμπτη, μπορεί να μην κληθούν να συμμετάσχουν στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος, δύο ημέρες αργότερα.

Ο Εμπαπέ αναρρώνει από έναν μικρό τραυματισμό στο γόνατο, που υπέστη πρόσφατα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Γαλλίας με τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη. Τουλάχιστον, αυτή η «μαγική» τριάδα μπορεί να είναι διαθέσιμη, για την έναρξη των ομίλων του UEFA Champions League, κόντρα στην βελγική Κλαμπ Μπριζ την επόμενη εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.