Ρενς – Παρί Σ. Ζ. 0-2: “Καθάρισε” ο Εμπαπέ στο ντεμπούτο του Μέσι (vids+hls)

Η ΠΣΖ πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς διακόπτοντας το αήττητο της Ρενς, στο ματς στο οποίο καθόρισε το αποτέλεσμα η παρουσία του Κίλιαν Εμπαπέ και το Σαμπιονά υποδέχθηκε το Λιονέλ Μέσι

Η ΠΣΖ έδειξε από την αρχή ότι δε θα δώσει αφορμές στη Ρενς για να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Πήρε την κατοχή, κυκλοφόρησε τη μπάλα με ευχέρεια και πήρε προβάδισμα στο σκορ με το δεύτερο τέρμα του Κίλιαν Εμπαπέ (και αυτό με κεφαλιά) στο φετινό Σαμπιονά μετά από ασίστ του Άνχελ ντι Μαρία.

Υπό το βλέμμα του Λιονέλ Μέσι που ήταν στον πάγκο, οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και να αποφασίζουν για το ρυθμό του. Ο Κίλιαν Εμπαπέ ήταν εκείνος που ανέλαβε δράση και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Ρενς θέλησε να εκμεταλλευθεί ένα κενό απόδοσης στο παιχνίδι των Παριζιάνων.

Σε μια έξοχα εκδηλωμένη αντεπίθεση από την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο Γκέιγ άπλωσε το παιχνίδι στην πλευρά του Χακίμι, ο οποίος με ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι σημάδεψε τον Εμπαπέ που σημείωσε το 2-0 με αριστερό πλασέ.

Στο 66ο λεπτό το Ογκίστ Ντελόν “σείστηκε” συθέμελα. Ο Νεϊμάρ αποχώρησε για να περάσει στη θέση του ο Λιονέλ Μέσι. Το ντεμπούτο του Αργεντινού στο Σαμπιονά είχε αρκετή σκληράδα από τους αντιπάλους του κι ελάχιστες στιγμές από τον ίδιο που χρειάζεται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς της ΠΣΖ στο Σαμπιονά, έφερε και τη διακοπή του αήττητου της Ρενς, η οποία μετρούσε τρεις ισοπαλίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.