Σαμπάολι: “Παίκτες της Νις επιδοκίμασαν τα επεισόδια”!

Βαριές ήταν οι καταγγελίες του προπονητή της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι για τα θλιβερά επεισόδια στο παιχνίδι των Μασσαλών με τη Νις για τη Ligue 1.

Βαριές ήταν οι καταγγελίες του προπονητή της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι για τα θλιβερά επεισόδια στο παιχνίδι των Μασσαλών με τη Νις για τη Ligue 1. Ο τεχνικός της Μαρσέιγ κατηγόρησε μέλη της Νις πως επιδοκίμασαν τα θλιβερά γεγονότα, ενώ ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας του να μην πάρουν εκδίκηση.

Οι δηλώσεις του Σαμπάολι:

“Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι είναι λάθος να επιτίθεσαι σε κάποιον επειδή φοράει διαφορετική φανέλα, είναι διάκριση και δεν είναι αποδεκτό να το βλέπεις στο ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή φοβηθήκαμε. Οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν στους παίκτες μας και η ασφάλεια τους επέτρεψε να το κάνουν. Ορισμένα μέλη της διοίκησης της Νις και παίκτες όχι μόνο δεν έχουν καταδικάσει αυτές τις πράξεις, αλλά τις χειροκροτούν. Βγήκαμε στο γήπεδο για να υπερασπιστούμε τους παίκτες μας, γιατί κανένας άλλος δεν θα το έκανε. Ήμασταν μόνοι.

Πολλά παιδιά βλέπουν ποδόσφαιρο και δεν θέλω να βλέπουν ένα τέτοιο θέαμα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που βγάζει πολύ πάθος αλλά δεν πρέπει να βγαίνει από τα όρια. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από αυτά τα παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος που ζητώ από τους οπαδούς μας να μην πάρουν εκδίκηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.