Ρεν – Ναντ 1-0: Νέα σεζόν… ίδιο αποτέλεσμα (hls)

Όπως και πέρσι η Ρεν νίκησε εντός έδρας στο ντέρμπι της Βρετάνης την Ναντ με 1-0. Όπως και πέρσι ο σκόρερ ήταν ο ίδιος, ο Τεριέ.

Η προερχόμενη από Ευρωπαϊκό παιχνίδι Ρεν έπαιξε με δέκα από τους έντεκα που νίκησαν το βράδυ της Πέμπτης την Ρόζενμποργκ με 2-0.

Η Ναντ ένιωσε αρκετά στο παιχνίδι την απουσία του τραυματία φορ Κόλο Μουανί καθώς επιθετικά ήταν ακίνδυνη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάνω από 65% κατοχή μπάλας σε όλο το ματς και ήταν πιο επικίνδυνοι. Με τους Μπουριζό και Σανταμαρία να κινούν τα νήματα στην μεσαία γραμμή έφτιαξαν φάσεις αλλά ο Τετ (8′), ο Μπουριζό (9′) και ο Γκιρασί (38′) ήταν άστοχοι.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Ναντ έφτιαξε μια φάση και λίγο έλειψε να σκοράρει. Ο Μπλας σούταρε (31′), ο Γκομίς απέκρουσε αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον αμυντικό του τον Μέλινγκ με την μπάλα στην συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη ότι και πέρσι. Πριν από 133 ημέρες ο Μαρτάν Τεριέ έκρινε το ντέρμπι με γκολ στο 52ο λεπτό… φέτος το έκρινε με γκολ στο 58ο λεπτό.

Στην συνέχεια ο Λαφόντ έσωσε άλλες δύο φορές την Ναντ σε προσπάθειες των Γκιρασί (60′) και Σουλεμάνα (72′).

Η Ρεν νίκησε και έμεινε για ένατο ντέρμπι αήττητη εντός έδρας απέναντι στην Ναντ (6/3/0) ενώ ο Μπρούνο Ζενεσιό παραμένει αήττητος σε παιχνίδια στο Ροαζόν Παρκ σε όλες τις διοργανώσεις από την ημέρα που ανέλαβε τον σύλλογο (6/2/0).

Ρεν (4/4/2) : Γκομίς – Α. Τραορέ, Μπαντέ, Αγκέρ, Μέλινγκ – Ντοκού (43′ Σουλεμάνα), Σανταμαρία, Τετ (86′ Αμπλίν), Μπουριζό (86′ Ντελ Καστίγιο) – Τεριέ (76′ Καμαβινγκά), Γκιρασί (86′ Ουγκοσουκού)

Ναντ (4/4/2) : Λαφόντ – Κορσιά (67′ Άπια), Καστελετό, Παλουά, Σ. Τραορέ – Κοκό, Ζιρότο (67′ Μουτουσαμί), Τσιριβέγια (88′ Μερλάν), Μπλας – Σάιμον (46′ Ντε Σα), Έμοντ (67′ Μπουκάρι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.