Μπρεστ-Παρί 2-4: Τεσσάρα περιμένοντας τον Μέσι (hls)

Εν αναμονή της πρεμιέρας του Μέσι την επόμενη αγωνιστική, οι Παριζιάνοι πέτυχαν 4 γκολ στη Βρετάνη κάνοντας το 3/3 στη Ligue 1, δεχόμενοι και πάλι 2 γκολ.

Οι Παριζιάνοι που μετέβησαν στη Βρετάνη δίχως τους Μέσι, Νεϊμάρ μεταξύ άλλων, εξ αρχής πήραν την μπάλα κάνοντας παιχνίδι στην έδρα της Μπρεστ, με τον Χακίμι να είναι αρκετά δραστήριος από τη δεξιά πλευρά.

Το βολέ του Ερέρα εκτός περιοχής άνοιξε το δρόμο της νίκης για το σύνολο του Ποτσετίνο στο 23′ με τον Ισπανό να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά ύστερα από 10 μήνες στη Ligue 1.

Ο Εμπαπέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα με κεφαλιά (το πρώτο του με αυτόν τον τρόπο φορώντας τη φανέλα της Παρί) στο 36′ για να γίνει ο 6ος διαφορετικός σκόρερ της Παρί σε αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πληγώσουν τους Παριζιάνους στο 43′ με ωραία ανάπτυξη στο ανοικτό γήπεδο, ο Φεβρ με φοβερό τακουνάκι έδωσε ασίστ στον Ονοράπου νίκησε τον Νάβας για το 1-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος μέχρι το 72′ δεν υπήρχε φάση, αλλά από και πέρα η δράση ήταν ασταμάτητη: στο 73′ ο Γκειγ με μακρινό σουτ πέτυχε το 1-3, με τον Μπιζότ να έχει μεγάλη ευθύνη.

Οι Βρετόνοι μείωσαν και πάλι στο 85′ με τον Μουνιέ, στο 89′ είχαν ευκαιρία με τον Ονορά (έσωσε ο Ντιαλό) και στην επόμενη φάση από κόρνερ της Μπρεστ, η Παρί με άρτιο transition και σκόρερ τον Ντι Μαρία (πρώτη εμφάνιση) πήρε τη νίκη με 2-4.

Μπρεστ (4-2-3-1): Μπιζότ, Πιερ-Γκαμπριέλ, Σαρντονέ (αρχ.), Μπρασιέ, Ούρονεν, Μποκ, Μπελκεμπλά (74′ Μανιετί), Ονορά, Φεβρ, Καρντόνα (74′ Λε Ντουαρόν), Μουνιέ

Προπονητής: Μισέλ Ντερ Ζακαριάν

Παρί Σεν Ζερμέν (4-4-2): Nάβας, Χακίμι, Κέρερ, Κιμπεμπέ (αρχ.), Ντιαλό, Γκειγ, Βεράτι (72′ Ντράξλερ), Ερέρα, Βαϊνάλντουμ, Ικάρντι (86′ Καλιμουεντό), Εμπαπέ (81′ Ντι Μαρία)

Προπονητής: Μαουρίσιο Ποτσετίνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.