Μετζ-Λιλ 3-3: “Σώθηκε” στο τέλος η πρωταθλήτρια (hls)

Σε ματς - θρίλερ στο Σεν Σιμφοριέν η Λιλ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο δευτερόλεπτο καθώς η Μετζ προηγήθηκε με σκορ 3-1.

Παρότι άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου παίρνοντας προβάδισμα στο 23ο λεπτό με κεφαλιά του Μπότμαν, η Λιλ στη συνέχεια είδε τη Μετζ να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς. Οι γκρενά εμφάνισαν την καλή εικόνα που είχαν και πέρυσι καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σεντόνζ ισοφάρισε στο 32ο λεπτό και ο Ουντόλ έδωσε το προβάδιμσα στην ομάδα του Αντονετί στο 42ο λεπτό.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για τους γηπεδούχους στο 52ο λεπτό όταν ο Σεντόνζ σκόραρε ξανά, διογκώνοντας τον προβληματισμό του Ζοσλέν Γκουρβενέκ. Ωστόσο τρία λέπτά αργότερα ο Κουγιατέ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα του στον Γιλμάζ.

Οι λιλουά εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, κατάφεραν στο 81ο λεπτό να μειώσουν με πλασέ του Ικονέ και βρήκαν το τέρμα της ισοπαλίας κυριολεκτικά στο τελευταία δευτερόλεπτο του αγώνα από αυτογκόλ του Ουκίντζα σε ενέργεια του Γιλμάζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.