Marca: Επίσημη πρόταση της Παρί στον Μέσι

Σύμφωνα με τη Marca, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει επισημοποιήσει την πρόταση προς τον Λιονέλ Μέσι και περιμένει σύντομα την απάντησή του.

Οι Παριζιάνοι προσέγγισαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ αμέσως μετά την οριστικοποίηση της εξόδου του από την Μπαρτσελόνα και αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν οι Μαδριλένοι, ο Μέσι μπορεί να ταξιδέψει Δευτέρα ή Τρίτη στο Παρίσι, όπου η Παρί ετοιμάζει φιέστα για την παρουσίασή του, πιθανότατα στον Πύργο του Άιφελ!

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Παρί τα δίνει όλα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο αν αποκτήσει τον Μέσι μπορεί να δυσκολευτεί λόγω του Financial Fair Play.

Η Μarca αναφέρει ότι στο ενδεχόμενο που ο Γάλλος σούπερ σταρ αφήσει το Παρίσι μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του η Ρεάλ, κάτι που αν πραγματοποιηθεί θα είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «το μεγαλύτερο γκολ του Φλορεντίνο Πέρεθ στον Τζουάν Λαπόρτα», καθώς μέσα σε μερικές μέρες τον ανάγκασε να πει «όχι» στα χρήματα της Λίγκας, να αφήσει ουσιαστικά τον Μέσι να φύγει και ίσως να δει τον Εμπαπέ να φορά τα «λευκά» της «βασίλισσας»…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.