Δεν… ξοδεύτηκαν για τον Νταβίντ Λουίζ

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, υποστήριξε ότι η μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι δεν ήταν ακριβή για την ομάδα του.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, υποστήριξε ότι η μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι δεν ήταν ακριβή για την ομάδα του. Οι Γάλλοι έδωσαν περίπου 50 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο αμυντικό, αλλά σύμφωνα με τον Άραβα το ποσό δεν είναι μεγάλο.

«Δε νομίζω ότι ήταν ακριβή, είναι ένας μεγάλος παίκτης», τόνισε ο επιχειρηματίας από το Κατάρ στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του παίκτη και συνέχισε: «Αυτή είναι η τιμή. Υπήρχαν πολλοί μεγάλοι σύλλογοι, οι οποίοι ήθελαν να τον αγοράσουν, και είμαι πολύ χαρούμενος με την άφιξη του».

Οι πολύ απογοητευτικές εμφανίσεις του Νταβίντ Λουίζ με την εθνική Βραζιλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ και κυρίως οι συντριβές από τη Γερμανία (7-1) στον ημιτελικό και από την Ολλανδία (3-0) στον «μικρό τελικό» έχουν «τροφοδοτήσει» τη συζήτηση για τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του. Επίσης, ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, έδειχνε πάντα επιφυλακτικός αναφορικά με τις αμυντικές αρετές του Νταβίντ Λουίζ, τον οποίο χρησιμοποιούσε πιο συχνά στη μεσαία γραμμή, προτού τον παραχωρήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όμως, ο Αλ Κελαϊφί εξήγησε ότι τον έχει συνεπάρει «το στιλ και η κλάση» του παίκτη, τον οποίο χαρακτήρισε «έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο», και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει επίσης ο άνθρωπος. Είναι πολύ ευγενικός με όλον τον κόσμο και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Επίσης χρειαζόμαστε κάποιον που να κατέχει το ομαδικό πνεύματα και αυτός διαθέτει όλα τα προσόντα γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.