Εμπαπέ: Ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν

Εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων, ποιο θα είναι το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο 22χρονος σταρ των Παριζιάνων, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, με 42 γκολ σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά η Παρί έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος από τη Λιλ και αποκλείστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στους ημιτελικούς του Champions League.
Ο δημοσιογράφος του RMC Sport, Ντάνιελ Ριόλο, ανέφερε ότι ο Εμπαπέ ζήτησε να αποχωρήσει από την Παρί, καθώς δεν πιστεύει στο έργο που έχει εκπονήσει ο αθλητικός διευθυντής, ο Λεονάρντο.

Καθώς ετοιμάζεται να εισέλθει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα, θα επιθυμούσε να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια είναι πιθανό να υπάρξουν επιπλοκές στην εύρεση ενός συλλόγου που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά μια τόσο μεγάλη συμφωνία, αλλά ο Ριόλο επιμένει ότι ο Εμπαπέ έχει χάσει την πίστη του στα μελλοντικά σχέδια του Λεονάρντο για την ομάδα και έχει αποφασίσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, εάν δεν φύγει νωρίτερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει κουβέντα για πιθανή έξοδο του Γάλλου σταρ, αλλά εάν η επιθυμία του νεαρού να φύγει είναι άμεση, σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι είναι γνωστό ότι θαυμάζουν τον Εμπαπέ και θα μπορούσαν να συζητήσουν να συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα και ο Ραφαέλ Βαράν, τον οποίον θέλουν οι Παριζιάνοι. Πάντως οι ιδιοκτήτες της Παρί δεν θέλουν να ακούσουν καμία συζήτηση για την πώλησή του. Πριν από ένα δεκαπενθήμερο, ο πρόεδρος του συλλόγου Νασέρ Ελ Κελαιφι είπε στην «L’Equipe»: «Θα είμαι σαφής: ο Κιλιάν θα μείνει στο Παρίσι, δεν πρόκειται ποτέ να τον πουλήσουμε και δεν θα φύγει ποτέ ως ελεύθερος!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.