Λανς-Μονακό 0-0: Champions League μέσω…Νις! (hls)

Η Μονακό δεν κατάφερε να επικρατήσει στο γαλλικό Βορρά, όμως μετά την ήττα της Λιόν από τη Νις, διατήρησε την τρίτη θέση που την οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Οι Μονεγάσκοι εξ αρχής πήραν το ρόλο του αφεντικού στο παιχνίδι, με κατοχή 65% στο πρώτο ημίχρονο και 12 επιθετικές προσπάθειες (οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μία), επένδυσαν στα άκρα τους με Μαρτίνς, Γκολοβίν αλλά και στην εξαιρετική συνεργασία των Φόλαντ-Μπεν Γεντέρ, ωστόσο ο Λεκά είχε απαντήσεις και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ήταν απογοητευτικό για τη Μονακό, που δεν είχε τη φρεσκάδα και τη διάθεση του πρώτου, μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 76′ αλλά ο Φοφανά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Τελικώς, χαμένη της αγωνιστικής ήταν οι λονσουά, οι οποίοι έμειναν εκτός Ευρώπης, με τη Ρεν να νικάει τη Νιμ και να παίρνει το εισιτήριο για τα playoffs του Conference League.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτήσει το Europa League, τότε οι Μονεγάσκοι προκρίνονται στους ομίλους του Champions League.

Λανς (3-5-2): Λεκά, Γκραντί, Μπαντέ, Μεδίνα (89′ Μπανζά), Κλος, Καουζάκ (αρχ.) (86′ Κακουτά), Ντουκουρέ, Φοφανά, Χαϊνταρά, Σοτοκά (72′ Ζον), Γκαναγκό (72′ Καλιμουεντό)

Προπονητής: Φρανκ Εζ

Μονακό (3-4-3): Λεκόντ, Σιντιμπέ, Μαριπάν, Μπαντιασίλ, Μαρτίνς (72′ Ντιατά), Τσουαμενί, Φοφανά (78′ Φάμπρεγας), Κάιο Ενρίκε, Γκολοβίν, Μπεν Γεντέρ (αρχ.) (90+1′ Πελέγκρι), Φόλαντ (90+1′ Ντισασί)

Προπονητής: Νίκο Κόβατς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.