Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός και ο Κιμπέμπε

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο χάνει μέχρι το φινάλε της σεζόν τον βασικό του στόπερ, Πρεσνέλ Κιμπέμπε, μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην αναμέτρηση με τη Ρεν (1-1). Η αποστολή για τον ημιτελικό κυπέλλου με τη Μονπελιέ.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γάλλου κεντρικού αμυντικού που πλήρωσε τα νεύρα του με την αποβολή και την ποινή τριών αγωνιστικών που του επέβαλε η γαλλική ομοσπονδία. Η πρωτευουσιάνοι βρίσκονται στο κυνήγι της Λιλ που οδηγεί τη κούρσα σε ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών που παρακολουθείτε στα κανάλια Novasports.

Ο αμυντικός της Παρί αυτόματα χάνει τον ημιτελικό του Coupe de France απόψε (22.00 Novasports) απέναντι στην Μονπελιέ (12/5), αλλά και τον αγώνα με την Ρενς (16/5) για τη Ligue 1 . Εφόσον η Παρί πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, ο Κιμπέμπε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, όμως θα προλάβει τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπρεστ (23/5). Θυμίζουμε πως ο Ποτσετίνο δεν θα έχει μέχρι το τέλος της σεζόν ούτε τον Μάρκο Βεράτι που τραυματίστηκε στο γόνατο και είναι αμφίβολος ακόμα και για το Euro! Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κουρζάβα που χτύπησε την Κυριακή στη Βρετάνη και αντικαταστάθηκε, όπως και ο Άντερ Ερέρα που είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή επιστρέφει ο Κιλιάν Εμπαπέ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έλειψε σε τρεις αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.