Λιόν-Λοριάν 4-1: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό (hls)

Οι Λιονέ ήταν αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο και προσωρινώς βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ligue 1, αφήνοντας πίσω τους τη Μονακό.

Η απουσία του Ντεπάι, πρώτου σκόρερ και καλύτερου δημιουργού της Λιόν, επηρέασε την επιθετική παραγωγή των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Τοκό Εκάμπι και Αουάρ, μέχρι να χάσουν τη μεγάλη τριπλή ευκαιρία στο 39′ με τους Καντεγουέρε και Μπρούνο Γκιμαράες.

Από την πλευρά τους οι Βρετόνοι, σταθεροί στο αμυντικό πλάνο τους, αναζήτησαν το γκολ χάρη στην ποιότητα των Μόφι, Βισά και στο 23′ έφτασαν πολύ κοντά αλλά ο Κονγκολέζος αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο τετ-α-τετ με τον Λόπες.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαφορετική υπόθεση με τους γηπεδούχους να απλοποιούν τη ζωή τους με το γκολ του Αουάρ στο 53′, ενώ ο Πακετά στο 65′ έθεσε θεμέλια νίκης.

Ο Γκιμαράες με πέναλτι στο 71′ και ωραία συνεργασία με τον Σλιμανί στο 77′ έφτασε το σκορ στο 4-0, με τον Μονκοντουί να πετυχαίνει το πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης για το τελικό 4-1.

Οι Βρετόνοι έμειναν στους 38 βαθμούς και μετά τη νίκη της Ναντ νιώθουν απειλή για την παραμονή, όντες πάντως αυτή τη στιγμή ένα βαθμό πάνω από τη 18η θέση.

Λιόν (4-3-3): Λόπες, Ντουμπουά (αρχ.) (90+1′ Γκουστό), Ντιομαντέ, Ντε Σίλιο, Κορνέ, Γκιμαράες, Αουάρ (60′ Τιάγκο Μέντες), Πακετά (85′ Κεϊτά), Τοκό Εκάμπι (90+1′ Σουμαρέ), Σερκί, Καντεγουέρε (46′ Σλιμανί)

Προπονητής: Ρούντι Γκαρσία

Λοριάν (5-3-2): Ναρντί, Εργκό (64′ Λοριοντέ), Τσάλομπα, Γκραβιγιόν, Μορέλ, Λε Γκοφ, Λε Φε (78′ Ντιαρά), Λεμουάν (αρχ.) (73′ Μονκοντουί), Αμπερζέλ, Βισά (72′ Γκρμπιτς), Μόφι (72′ Αμέλ)

Προπονητής: Κριστόφ Πελισιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.