Μίλικ: “Δε φεύγω από τη Μαρσέιγ”

Τέλος στα δημοσιεύματα σχετικά με την αποχώρηση του από την Μαρσέιγ, έβαλε ο Αρκάντιους Μίλικ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής διανύει μια καλή σεζόν με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Μάλιστα ο Μίλικ έχει καταφέρει να σκοράρει έξι γκολ και να μοιράσει 12 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πολωνού επιθετικού, δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από το γαλλικό πρωτάθλημα και την Μαρσέιγ, παρ’ όλο που στην Ιταλία κυκλοφορούν δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι θα επιστρέψει για τη Γιουβέντους ή θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για την Ατλέτικο.

«Δεν είναι η αλήθεια. Αυτό λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω από την Μαρσέιγ. Όπως είπα και στο παρελθόν, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αισθάνομαι καλά εδώ. Η Μαρσέιγ μου έδωσε την ευκαιρία σε μια δύσκολη στιγμή. Και πραγματικά, το εκτιμώ. Παίζω και σκοράρω. Είμαι φιλόδοξο άτομο, που θέλει να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι παρερμήνευσαν τα λόγια μου. Όπως είπα, είμαι χαρούμενος στην Μασσαλία. Και φυσικά το όνειρό μου είναι να κατακτήσω το Champions League και άλλους τίτλους. Ίσως δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά είναι το όνειρό μου. Έτσι, εργάζομαι για αυτό και θα δούμε», ανέφερε αρχικά ο Μίλικ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχω συμβόλαιο με την Μαρσέιγ, οπότε θα το πω ξανά, είμαι χαρούμενος εδώ. Έχω ένα συμβόλαιο και θα εξαρτηθεί από τον σύλλογο εάν θα μείνω. Στην Ιταλία, ο Τύπος… μιλά πολύ για το ποδόσφαιρο. Πολλά πράγματα είναι λάθος και δημοσιεύονται για να ασκήσουν πίεση στους παίκτες, στα κλαμπ, στους φιλάθλους. Αυτό δεν είναι αληθινό. Το ποδόσφαιρο είναι μια επιχείρηση. Πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά φυσικά, κάποιοι εξασφαλίζουν χρήματα από εμάς. Έτσι, πρέπει να πουλάνε εφημερίδες, για να τις διαβάζει ο κόσμος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.