Σεντ Ετιέν-Μπρεστ 1-2: Ανατροπή παραμονής!

Οι Βρετόνοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πήραν το πολύτιμο τρίποντο χάρη στα δύο γκολ του Σαρμπονιέ και είναι μια ανάσα από την παραμονή στη Ligue 1.

Η Σεντ Ετιέν, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε μια ανάσα από το φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, βρήκε το γρήγορο γκολ στο 11′ με τον Καζρί, μετά την πίεση που άσκησε ο Νορντέν στον απρόσεκτο Μπρασιέ.

Από εκεί και πέρα η Μπρεστ ήταν πολύ καλύτερη, έχοντας κατοχη και ευκαιρίες, αλλά βρήκε μπροστά της τον 20χρονο τερματοφύλακα των “στεφανουά”, Ετιέν Γκριν.

Ο Άγγλος είχε την απάντηση στο κοντινό πλασέ του Σαρμπονιέ στο 20′, αλλά και στο μακρινό σουτ του Μαγκνετί στο 42′, ενώ η κεφαλιά του Καρντόνα στο 44′ πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία ακόμη ευκαιρία των “μπρεστουά” με τον Γκριν να νικάει και πάλι τον Καρντόνα στις καθυστερήσεις. 

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου το σύνολο του Πουέλ είχε ευκαιρίες για να φτάσει στο δεύτερο γκολ με τους Γιουσούφ και Καμαρά, όμως ο Σαρμπονιέ είχε διαφορετική άποψη.

Στο 66′ με άψογο φάουλ ισοφάρισε και στο 79′ μετά από ωραία ντρίμπλα στον Μουκούντι πλάσαρε για το τελικό 1-2 και την πρώτη νίκη της Μπρεστ στην έδρα της Σεντ Ετιέν ύστερα από 12 αποτυχημένες απόπειρες.

Οι Βρετόνοι έχουν 40 βαθμούς και οι “πράσινοι” 39.

Σεντ Ετιέν (4-2-3-1): Γκριν, Ντεμπουσί (αρχ.), Μουκούντι, Σισέ, Τράουκο, Καμαρά, Γκουρνά-Ντουάτ (89′ Σο), Αουσίς (55′ Μονέ-Πακέ), Γιουσούφ (80′ Μπουντεμπούζ), Νορντέν (55′ Αμπί), Καζρί (55′ Χαμουμά)

Προπονητής: Κλοντ Πουέλ

Μπρεστ (4-4-2): Λαρσονέρ, Πιερ-Γκαμπριέλ (80′ Ντουβέρν), Σαρντονέ, Μπρασιέ, Περό, Φεβρ, Μανγκνετί, Μπελκεμπλά (αρχ.), Ονορά (90+2′ Μπάαλ), Καρντόνα (88′ Εμπόκ), Σαρμπονιέ (88′ Λε Ντουαρόν)

Προπονητής: Ολιβιέ Νταλ’ Όλιο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.