Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν 3-2: Απίστευτο φινάλε στο «Παρκ Ντε Πρενς»! (hls)

Σπάνια τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τέτοια εξέλιξη στο τελευταίο διάστημα ενός παιχνιδιού στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ένα ματς που φαινόταν ότι θα επιτευχθεί το πολύ ένα γκολ, τελείωσε 3-2, όταν ήταν 0-0 στο 77ο λεπτό! Η Παρί Σεν Ζερμέν έψαχνε τη νίκη για να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την πρωτοπόρο Λιλ, η ομάδα του Κλοντ Πιέλ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο απειλήθηκε ελάχιστα, αλλά τα καλύτερα ήρθαν στο τέλος!
Στο 78ο λεπτό ο Μπουάνγκα με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Κιλιάν Εμπαπέ με δύσκολο πλασέ ισοφάρισε. Στο 86΄ ο 22χρονος άσος κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έγραψε το 2-1.

Το τέλος ήταν ακόμη πιο συναρπαστικό! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμουμά ισοφάρισε, λίγο αργότερα είχε δοκάρι με απευθείας κόρνερ ο Ντι Μαρία και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, μετά από σέντρα του Αργεντινού, ο Μαόυρο Ικάρντι «λύτρωσε» τους συμπαίκτες του για το τελικό 3-2. Με τα δύο σημερινά του γκολ ο Εμπαπέ έφτασε τα 86 γκολ με την Παρί στο πρωτάθλημα και είναι πλέον ο 3ος σκόρερ στην ιστορία των Παριζιάνων, πίσω μόνο από Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Έντισον Καβάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.