Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ αποθέωσε τον Εμπαπέ (pic)

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ, τονίζοντας πως τον βοήθησε σημαντικά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της γαλλικής ομάδας συμπλήρωσε πως χρωστάει πολλά στον Γάλλο συμπαίκτη του, θέλοντας παράλληλα να στείλει και το μήνυμά του, σχετικά με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Εμπαπέ.

Χαρακτηριστικά, ο ΝεΪμάρ έγραψε στο Twitter: “Χρωστάω πολλά στον Κίλιαν Μπαπέ, είναι ένας από τους λόγους που είμαι χαρούμενος στην Παρί. Μου έμαθε πως είναι να είσαι… Γάλλος. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τον τρόπο που ζουν στη Γαλλία και του χρωστάω πολλά. Με βοήθησε πολύ στο να προσαρμοστώ εδώ. Ο Κίλιαν είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος και είναι ευγενικός με όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας από την πρώτη ημέρα. Έχω την ευκαιρία να τον βλέπω να προπονείται. Έχω τη δυνατότητα να βλέπω την ταχύτητα του, το ρεπερτόριο του και την ταπεινότητα που έχει. Θέλει συνέχεια να βελτιώνεται. Πάντα έλεγα πως αυτός είναι το “χρυσό παιδί” της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι απλά έξυπνος και γρήγορος, μπορεί να ντριμπλάρει επίσης με μεγάλη ευκολία”.

Το σχετικό tweet:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.