Λιόν-Ανζέ 3-0: Ο Ντεπάι χόρευε στη βροχή…(hls)

Με ηγέτη τον Ολλανδό αρχηγό της, η Λιόν επιβλήθηκε της Ανζέ, μένοντας ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η Λιόν γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των τριών (νίκες για Λιλ, Παρί και Μονακό) κλήθηκε να απαντήσει με νίκη για να παραμείνει στο….κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και ανταποκρίθηκε στο βροχερό αγωνιστικό χώρο του “Γκρουπάμα”.

Η Ανζέ είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Λόπες να αρνείται το γκολ στον Μπαοκέν στο 17′ και τον Ντεπάι να αναλαμβάνει δράση στο 21′, όταν σε φάση διαρκείας με ωραίο βολέ άνοιξε το σκορ με το 15ο γκολ του στη Ligue 1.

Ο Φουλτζίνι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 28′ αλλά ο Λόπες του αρνήθηκε και πάλι το γκολ, με τον Λουκάς Πακετά στο 41′ να διευρύνει το προβάδισμα των γηπεδούχων, ύστερα από σέντρα του Τοκό Εκαμπί και κόντρα του Πάβλοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος η Λιόν πίεσε για το τρίτο γκολ, έχοντας ευκαιρίες στο 50′ με τον Ντεπάι, στο 55′ με τον Τοκό Εκαμπί και στο 58′ με τον Πακετά, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-1 χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Τσο στο 67′ για να έρθει ο Ντεπάι με φοβερό γκολ στο 83′ να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Χάρη σε αυτό έφτασε τα 59 στο γαλλικό πρωτάθλημα, είναι μαζί με τον Λισάνδρο Λόπες ο τρίτος ξένος σκόρερ στην ιστορία των Λιονέ, πίσω από Ζουνίνιο, Σόνι Άντερσον.

Οι φιλοξενούμενοι άξιζαν τουλάχιστον ένα γκολ, δεν το βρήκαν ούτε στις καθυστερήσεις με τον Ντιονί να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Λιόν (4-4-2): Λόπες, Ντουμπουά (59′ Ντε Σίλιο), Μαρσέλο, Ντεναγιέ, Κορνέ (73′ Μπαρ), Κακρέ, Γκιμαράες (73′ Μέντες), Πακετά (89′ Σερκί), Τοκό Εκαμπί, Ντεπάι (αρχ.), Σλιμανί

Προπονητής: Ρούντι Γκαρσία

Ανζέ (5-3-2): Μπερναρντονί, Μπάμπα, Πάβλοβιτς, Τραορέ (αρχ.), Τομάς, Ντούμπια, Καπέλ (60′ Μανγκανί), Αμαντού (81′ Ουλντ Καλέντ), Φουλτζίνι (85′ Μπομπισόν), Τιούμπ (60′ Τσο), Μπαοκέν (60′ Ντιονί)

Προπονητής: Στεφάν Μουλέν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.