Ζινιάκ: “Δεν είμαι μπαλάκι”

Ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του απο τη Μαρσέιγ στη Φούλαμ.

Ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του απο τη Μαρσέιγ στη Φούλαμ. Μιλώντας στην “Equipe”, εξήγησε: «Μού είπαν ότι η Μαρσέιγ ήθελε να πάρει ένα επιθετικό και θα ήταν καλό να εξετάσω τις προτάσεις που είχε. Άκουσα για Ολυμπιακό και Φούλαμ και συμφώνησαν να διαπραγματευτώ με την ομάδα του Λονδίνου».
 
«Φτάσαμε εκεί και αμέσως καταλάβαμε ότι ήταν αληθινή και σοβαρή πρόταση. Άρχισα να “ψήνομαι”. Πέρασα όλο το απόγευμα με τον προπονητή Μάρτιν Γιολ και τη γυναίκα του. Την Τετάρτη όλα ήταν ΟΚ. Η Φούλαμ είχε συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ. Και το βράδυ με πήραν και μου είπαν να πάω στη Μασσαλία γιατί ο επιθετικός δεν είχε έρθει. Είχα συμφωνήσει ακόμα και για τα προσωπικά μπόνους. Και όλα έδειχναν ότι θα έφευγα, αλλά τελικά όχι.».

Αναφερόμενος στην παραμονή του στη Μαρσέιγ ο Ζινιάκ, είπε: «Δύο ημέρες πριν το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι έγινε. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να με επηρεάσει στο μέλλον. Δεν είμαι το μπαλάκι της Μαρσέιγ όπως διάβασα στον Τύπο, αλλά ο επιθετικός που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Έχω την ίδια επιθυμία να πετύχει τους στόχους της η ομάδα της καρδιάς μου. Σε δύο ημέρες ό,τι έγινε θα έχει ξεχαστεί, αν και είδα κάποιες μάσκες να πέφτουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας