Θέλει Χάζαρντ και η Μπάγερν

Η Μπάγερν ήρθε να προστεθεί στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Εντεν Χάζαρντ της Λιλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Η Μπάγερν ήρθε να προστεθεί στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Εντεν Χάζαρντ της Λιλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου. 
 
Οι Βαυαροί έχουν ήδη προχωρήσει στις μεταγραφές των Μανουέλ Νόιερ, Νιλς Πέτερσεν και Ραφίνια, αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Equipe», θεωρούν τον Χάζαρντ ως εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που κάποιος από το κουαρτέτο των πρωτοκλασάτων επιθετικών (Αριεν Ρόμπεν, Φρανκ Ριμπερί, Μάριο Γκόμεζ. Τόμας Μιούλερ) αποφασίσει να αποχωρήσειαυτό το καλοκαίρι.
 
Κι ενώ η Μπάγερν περιμένει την παραχώρηση κάποιου από τους παίκτες της για να προχωρήσει στην προσθήκη του Χάζαρντ, η Λιλ από την πλευρά της έχει καταστήσει σαφές ότι δεν παραχωρεί κανένα από τα αστέρια της, αν δεν υπάρξει πραγματικά υψηλή προσφορά.
 
Ο 20χρονος Βέλγος θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Ευρώπης και φέτος είχε 31 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, με 7 γκολ και 9 ασίστ. Για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί επίσης η Ιντερ και η Λίβερπουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.