400άρης ο Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές συμπλήρωσε 400 παιχνίδια με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται μόλις 11 συμμετοχές πίσω από τον ρέκορντμαν Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Ο δεύτερος γκολκίπερ σε συμμετοχές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα είναι από το περασμένο Σάββατο, ο Βίκτορ Βαλντές. Στην αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν με την Οσασούνα ο 29χρονος Ισπανός συμπλήρωσε 400 παιχνίδια με την φανέλα της “Μπάρτσα” και πλέον βρίσκεται πίσω από τον Αντονι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ με 411 ματς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι τoυ συλλόγου “El Marcador” ο διεθνής τερματοφύλακας δεν ήταν δυνατό να μην αναφερθεί σ’ αυτό το ρεκόρ και στο ενδεχόμενο να γίνει σύντομα ο ρέκορντμαν συμμετοχών κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Αν και δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά τα πράγματα, είναι όντως κάτι πολύ όμορφο και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που με εμπιστεύθηκαν. Χωρίς αυτούς σε καμία περίπτωση δεν θα τα είχα καταφέρει”.

Ο Βαλντές βρίσκεται μόλις 11 παιχνίδια από το να ξεπεράσει τον Θουμπιθαρέτα και να γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών κάτω από τα δοκάρια των “μπλαουγκράνα”. “Με τιμάει πάρα πολύ. Πρώτα-πρώτα γιατί ο Θουμπιθαρέτα αποτελεί παράδειγμα για μένα από τότε που μπήκα στην επαγγελματική ομάδα. Καθώς περνούσαν τα παιχνίδια με επηρέαζε, τόσο στον τρόπο σκέψης μου, όσο και στη διάρκεια των αγώνων. Πάντα υποστήριζα ότι αυτό που έκανε ήταν φανταστικό. Είμαι τυχερός που τον έχω κοντά μου κάθε μέρα κι αν καταφέρω να τον ξεπεράσω σε συμμετοχές, αυτό θα ήταν ό,τι καλύτερο”, πρόσθεσε ο έμπειρος πορτιέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.