Το “Μεστάγια” είναι δικό της!

Το "Μεστάγια" ταιριάζει...γάντι στη Ρεάλ, που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, συνέτριψε 6-3 τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα!

Το “Μεστάγια” ταιριάζει…γάντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο γήπεδο που την περασμένη Τετάρτη η “Βασίλισσα” πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας εις βάρος της Μπαρτσελόνα, παρέδωσε σήμερα μαθήματα ποδοσφαίρου διαλύοντας 6-3 τη Βαλένθια, στον “χορταστικό” από πλευράς γκολ και θεάματος αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 33ης ημέρας της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε η Ρεάλ (Σέρχιο Ράμος, Αντεμπαγιόρ, Αρμπελόα, Κεντίρα, Ντι Μαρία, Πέπε, ενώ ο Ρονάλντο μπήκε αλλαγή στο 67΄) κατάφερε από το ξεκίνημα του ματς να επιβάλλει απόλυτα το ρυθμό της. Μετά το δοκάρι του Μπενζεμά στο 20΄ οι “μερένγκες” έκαναν πραγματικό πάρτι, κλείνοντας το ημίχρονο με το επιβλητικό 0-4, χάρη στα τέρματα των Μπενζεμά (23΄), Ιγκουαΐν (31΄, 43΄) και Κακά (39΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά με τέρματα των Ιγκουαΐν (52΄) και Κακά (62΄) η Ρεάλ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ σε 6-1 (είχε μειώσει σε 1-5 ο Σολντάδο στο 59΄ με το 8ο συνεχόμενο τέρμα του). Οι παίκτες του Μουρίνιο χαλάρωσαν στη συνέχεια και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-6 στο 80΄ με τον Γιόνας και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζόρντι Αλμπα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-6).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.