Γκολ ο Πικέ, προβάρει το στέμμα!

Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Ρεάλ, νίκησε με 1-0 τη Βιγιαρεάλ και αύξησε τη διαφορά της από τη «βασίλισσα» στους οχτώ βαθμούς

Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Χιχόν, νίκησε με 1-0 τη Βιγιαρεάλ μέσα στο «Μαδριγάλ», αύξησε τη διαφορά της από τη «βασίλισσα» στους οχτώ βαθμούς και προβάρει το στέμμα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι «μπλαουγκράνα» παρέμειναν αήττητοι για 15ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το «Καμπ Νου», μετρώντας 13 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες ενώ τα «κίτρινα υποβρύχια» παρέμειναν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την απείθειας είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ενδεικτικό της πίστης των Καταλανών για τον τίτλο πλέον, ήταν οι πανηγυρισμοί τους στο τέλος του παιχνιδιού, καθώς έκαναν τον γύρο του… θριάμβου αρκετά νωρίτερα από ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.
 
Στα του παιχνιδιού, η Βιγιαρεάλ άντεξε για 67 λεπτά, όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Πικέ απέδειξε ότι πρωταγωνιστεί και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους εκτός από την προσωπική του ζωή. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή κατέβασε την μπάλα (ίσως και με χέρι) και άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς.

Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη καθώς όποτε χρειάστηκε (ήταν λίγες οι φορές) ο Βαλντές έδειξε την κλάση του.
 
Βιγιαρεάλ: Ντιέγκο Λόπεζ, Μάριο, Γκονζάλο Ροντρίγκεζ, Μουσάτσιο, Καταλά, Μπόρχα Βαλέρο, Μπρούνο, Μαρτσένα (71′ Κάνι), Καθόρλα, Μάρκο Ρουμπέν (57′ Νιλμάρ), Ρόσι
Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπουσκέτς, Αντριάνο, Τιάγκο Αλκαντάρα, Μασεράνο, Κεϊτά (52′ Μέσι), Αφελάι (85′ Ντος Σάντος), Βίγια (71′ Μπόγιαν), Ινιέστα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.