“Τώρα μετράει η θέληση”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποστήριξε ότι στην τελική ευθεία της σεζόν το λόγο έχει η θέληση των παικτών της Μπαρτσελόνα για τίτλους.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποστήριξε ότι στην τελική ευθεία της σεζόν το λόγο έχει η θέληση των παικτών της Μπαρτσελόνα για τίτλους. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, οι “μπλαουγκράνα” θα παίξουν όλη τη χρονιά, καθώς αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά και σε αγώνα για το πρωτάθλημα, όπου καλούνται να παραμείνουν “αφεντικά”, ενώ κοντράρονται και με τη Σαχτάρ για μια θέση στα ημιτελικά του Champions League.

Σ’ αυτό το σημείο, σύμφωνα με τον τεχνικό της “Μπάρτσα”, δεν παίζουν πρώτο ρόλο οι τακτικές και η καλή φυσική κατάσταση, αλλά η θέληση. “Αυτό που φέρνει τους τίτλους δεν είναι η καλή φυσική κατάσταση ή η σωστή τακτική, αλλά η επιθυμία να είσαι πρωταθλητής”, τόνισε ο 40χρονος τεχνικός πριν τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, ενώ διαφώνησε με την άποψη ότι η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων θα έχει αρνητική επίπτωση στην εμφάνιση της ομάδας του:

“Δεν είναι σωστό για μία ομάδα να παραπονιέται. Έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση. Οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.