Φρένο από τον Ροσέλ

Αν και παραδέχτηκε πως ο Σεσκ Φάμπρεγας αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα, ο Σάντρο Ροσέλ τόνισε πως δεν πληρώνει 50 εκατομμύρια ευρώ.

Αν και παραδέχτηκε πως ο Σεσκ Φάμπρεγας αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα, ο Σάντρο Ροσέλ τόνισε πως δεν πληρώνει 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο πρόεδρος των Καταλανών ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να εντάξει τον διεθνής Ισπανό παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της με σαφώς λιγότερα χρήματα και εφόσον υπάρξει τέτοια εισήγηση από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ροσέλ δήλωσε στη «Sport»: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Σεσκ Φάμπρεγκας το καλοκαίρι. Αυτό έχει ήδη αποφασιστεί και παρά το γεγονός ότι ο Γκουαρντιόλα έχει ζητήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, δεν θα δώσουμε τόσα χρήματα».

Επίσης, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» συμπλήρωσε: «Είναι αδύνατο να γίνει αυτή η προσφορά για έναν πολύ απλό λόγο. Στο ποδόσφαιρο, οι τιμές μειώνονται κάθε χρόνο και από τη στιγμή που δίναμε 40 εκατ. ευρώ πέρσι, δεν γίνεται να δώσουμε 30 εκατ. ευρώ φέτος. Αν ο κόουτς της ομάδας απαιτήσει τον Σεσκ, θα διαπραγματευτούμε με τους Άγγλους, αλλά πάντοτε με όριο και χωρίς τρελά ποσά. Αν αποδειχθεί ότι η αποστολή μας είναι αδύνατη, θα περιμένουμε για άλλες ευκαιρίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.