«Στοπ» Πελεγκρίνι στο «γάμο» Ρεάλ-Ίσκο

Σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Μανουέλ Πελεγκρίνι επενέβη στη διαφαινόμενη συμφωνία Ίσκο-Ρεάλ, μιλώντας με τον πρώην παίκτη του.

Σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Μανουέλ Πελεγκρίνι επενέβη στη διαφαινόμενη συμφωνία Ίσκο-Ρεάλ, μιλώντας με τον πρώην παίκτη του.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δύσκολα θα μείνει στη Μάλαγα, η οποία μάλιστα αναμένεται ν΄ αποσύρει τον αριθμό «22» (της φανέλας του) ως ένδειξη τιμής για την προσφορά του νεαρού Ίβηρα στο σύλλογο της Ανδαλουσίας. Ο πρώην παίκτης της Βαλένθια βρίσκεται μία ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «γκαλάκτικος» να είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μάλαγα για αγορά του παίκτη αντί τριάντα εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε τον Ίσκο παίκτη από το 2011 και επί των ημερών του Χιλιανού προπονητή, ο 22χρονος έπαιξε μεγάλο ποδόσφαιρο. Η σχέση των δύο ανδρών είναι αρκετά δυνατή από τη συνύπαρξή τους στον ισπανικό σύλλογο κι αυτό αποτελεί τη γενεσιουργό αιτία της φημολογίας που ξέσπασε την Τετάρτη (26/6) στο Νησί ότι ο Πελεγκρίνι μίλησε στο τηλέφωνο με τον Ίσκο και του είπε να περιμένει προσφορά της Σίτι, πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Αν μπόρεσε ο Πελεγκρίνι να κερδίσει λίγο χρόνο και να πείσει τους ιθύνοντες των «πολιτών» ότι πρέπει να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για τον νεαρό κι ελπιδοφόρο παίκτη, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα στη μετακίνηση του Ίσκο στη Ρεάλ που έμοιαζε βέβαιη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.